Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Bpest, VII. Erzsébet Krt. 37. (az udvarban)
hétfő - péntek: 12.00h - 18.00h
szombat: változó (Érdeklődjön!)
dungeon @ dungeon.hu
061-321-13-13
Dungeon szerepjáték és könyv szaküzlet és klub

November végén jelenik meg a HKK legújabb kiegészítője, a Kreátor műhelye!

Kedvezményesen előrendelhető gyűjtődobozonként is, amihez ajándékba adunk 1 db "A Dungeon szelleme" lapot ! (1 lap / gy.doboz)

Ár 1 450 Ft
1 250 Ft
Megtakarítás: 200 Ft

Ár 29 000 Ft
22 000 Ft
Megtakarítás: 7 000 Ft

 

Megjelent a HKK - Zén legendái: Alanori piactér!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

Ár 500 Ft

A kiegészítőben megjelent lapok listája:

A Csarnok Vándorai újra egyesülnek testben és lélekben, de eltérő gondolatok vezérlik őket. A világ ismét megváltozik Drizzt Do’Urden körül, régi tartozásokat kell leróni, régi tévedéseket helyrehozni. A törpék és az orkok ismét bizalmatlanul, gyűlölködve néznek egymásra.

Tos’un Armgo és Tiago Baenre még tovább rontják a helyzetet – drow-hoz méltón: kivont pengével, az árnyékok takarásából.

Sokvesszős Obould király testesíti meg a békét Északon, és ezért vesznie kell. Miután új ork király kerül a trónra, és maga Gruumsh szólít hadba, a vad hordák összegyűlnek.

A több évtizedes békét követően ismét háborúk dúlnak Északon. Törpe fegyverek kaszabolják az ősi ellenséget, és miután vért ízlelnek, többé meg nem pihennek, addig nem, amíg vér nem patakzik a Világ Hátán.

A nagy zűrzavarban a Vándorok harcra kényszerülnek, és Drizztnek meg kell védenie magát és választott otthonát, valamint újra meglelt barátait, méghozzá önnön álnok népével szemben.

A Csarnok Vándorai visszatérnek, de a világ ismét darabjaira hullik, vagy tán csupán az erőszak és a gyűlölet végzetes körforgása ragadja el őket. A körforgás, amely arra kényszeríti a fantasy műfaj egyik legkedveltebb szereplőjét, hogy az életéért, a szerelméért és önnön lelkéért küzdjön.

Várható megjelenés: 2016. október 25.

Ár 3 990 Ft
3 390 Ft
Megtakarítás: 600 Ft

Helyszín:
Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Budapest, VII. ker.Erzsébet körút 37.
Időpont:
november 5. szombat
Kezdés 10.30-kor, nevezés 10-től.
A paklilista e-mail-ben is leadható!
Előre nevezni telefonon, Facebook-on vagy e-mail-ben is lehet!

Szabályok:

Hagyományos verseny, de a szokásos 4 helyett 5 színt használhatsz a paklidban!

 Tiltott lapok: Csak az Elmerombolás és a Nekrofun máglya!

 Nevezési díj:

 1500 Ft, amatőr játékosoknak 1200 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 100 Ft kedvezmény)

Ingyenes számodra a részvétel, ha a névnapod vagy a születésnapod a verseny hétvégéjén (szombat-vasárnap) van!

Nyeremények:

Választható ultra ritka lap:

Káoszborostyán / Fogyó idő / Fókuszálás / Zu'lit parazitája / Tiltott mágus / 2 db Dungeon / Rejtett tartalék  / Ogg, a bukott isten / A különlegesség ereje (új) / Mahomi gólem (új) /

Zarknod visszatér csomagok, a legújabb Zén kiegészítők; legalább 45 induló esetén: 80.000 Ft-nyi össznyeremény!

MINDEN induló kap nyereményt: az első 16 helyezett Zarknod visszatér-t a többiek új Zén kiegészítőt; és a legjobb amatőr versenyzőket külön is díjazzuk!

A verseny végerdménye:

1.:    Várnai Péter              12    31    21
2.:    Kurucz Péter              9    28    15
3.:    Liu TingHao               9    25    16
4.:    Arató Zoltán              9    21    12
5.:    Horváth Dávid             7    24    13
6.:    Mikulás Ádám              6    30    10
7.:    Jancsár János             6    28    13
8.:    Vogel Patrik              6    20    12
9.:    Aranyi Ákos               6    16    12
10.:    Tóth Isstván              6    10    12
11.:    Földi Viktor              4    25    12
12.:    Szilágyi Gergely          4    22    9
13.:    Varga-Tóth Tamás          3    16    8
14.:    Kahn Evarth               1    6    8
15.:    Daku Gergely              0    18    4

 

Star Wars kártyajáték: Sorsok

2016. szeptember 22. csütörtök, 03:27

Szereted a Star Wars világát? Szereted a taktikai – stratégiai kártyajátékokat? Ha erre a két kérdésre a válaszod igen, akkor az idei év vége kellemes meglepetést tartogat a számodra:

A Fantasy Flight Games a Star Wars: Destiny névre keresztelt játékában két játékos játszhat egy különleges csatát a Star Wars világában! Ami külön jó hír, hogy a játék a Delta Vision Kiadó jóvoltából, Star Wars: Sorsok néven MAGYAR NYELVEN is kapható lesz!

Dooku gróf és Kylo Ren együtt Leia Organa és Han Solo ellen! Luke Skywalker és Qui-Gon Jinn Jango Fett és Jabba, a Hutt ellen!

A Star Wars: Sorsok segítségével epikus csatákat játszhattok le, az egész Star Wars saga csak arra vár, hogy felfedezd és megismerd! Állítsd össze a saját csapatodat a népszerű Star Wars karakterekből és küzdj meg az ellenfeleddel! A játék célja egyszerű, győzd le az ellenfeleid karaktereit a szépen kidolgozott kockák, egy pakli kártya és a karaktereid egyéni, különleges képességei segítségével! Az győz, akinek a játék végén életben marad legalább karaktere!

A Star Wars: Sorsok játékban a legtöbb híres szereplővel játszhatsz, aki a Baljós árnyaktól kezdve feltűnt a Star Wars világában!

Ebben az újfajta játékban kockák és kártyák segítségével kell kidolgoznod a helyes stratégiát, amivel az ellenfeled le tudod győzni. A gyűjtögetős rendszernek köszönhetően, a paklidat bármikor át tudod alakítani a kiegészítő csomagok segítségével, amik új karakterekkel és a hozzájuk tartozó kockákkal bővíthetik a gyűjteményedet.

megjelenés: 2016. december

Ár 4 990 Ft
3 890 Ft
Megtakarítás: 1 100 Ft

Ár 4 990 Ft
3 890 Ft
Megtakarítás: 1 100 Ft

Ár 990 Ft
790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft

Összetételüket tekintve a két új Alfa pakli némileg különbözni fog a korábbiaktól: 32 helyett ezúttal 33 lap lesz egy-egy csomagban, méghozzá az alábbi összetételben.

 • 27 gyakori lap, ezek minden csomagban ugyanazok
 • 1 nem gyakori lap, ez minden csomagban ugyanaz
 • 1 követő, ez minden csomagban ugyanaz
 • 3 tóken lap, ezek minden csomagban ugyanazok
 • 1 ritka, ez véletlenszerű, mindegyik csomagból 3 fajta bontható
 • Ár 1 350 Ft
  1 250 Ft
  Megtakarítás: 100 Ft

  Ár 1 350 Ft
  1 250 Ft
  Megtakarítás: 100 Ft


Összesen tehát 6 új ritka lap érkezik az új Alfa csomagokkal. A gyakori és nem gyakori lapok között pedig nagyjából fele-fele arányban lesznek változatlanul (vagy kis módosítással) újra kiadott, illetve teljesen új lapok. 
     
     
     

A HKK - akadémiai előadások következő alkalmával a csapda  - pakli építésének csínját-bínját tudhatjuk meg, a pakli rutinos forgatójától, Mikulás Ádámtól!

Az előadás kezdete szeptember 23-án 15.00h lesz.

Az előadás alatt bemutatott lapok, 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Dungeonben! (csak az előadás napján, a készlet erejéig!)

Helyszín:
Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Budapest, VII. ker.Erzsébet körút 37.
Időpont:
október 1. szombat
Kezdés 10.30-kor, nevezés 10-től.
A paklilista e-mail-ben is leadható!

A várható telt ház miatt, nagyon ajánlott előre nevezni!
Előre nevezni telefonon, Facebook-on vagy e-mail-ben is lehet!

Csapatverseny szabályok:

3 fős csapatok nevezhetnek, (a fantázia-név megengedett! :)) melyeknek legalább az egyik tagja amatőr játékos kell, hogy legyen!

Az első játékos egyszínű (Istenek viadala formátum) paklival játszik, a második játékos kétszínű (Isteni szövetség formátum) paklival, a harmadik pedig háromszínű (Isteni egyensúly - mindhárom jellemből 1 szín) formátumú paklival.

- Tiltott lapok: Csak az Elmerombolás és a Nekrofun máglya.

 

Nevezési díj:

 1500 Ft  (Hatalom Szövetsége tagságival 100 Ft kedvezmény)

Nyeremények:

A győztes csapatnak 3 db szabadon választható ultra ritka lap: Ogg, a bukott isten / Káoszborostyán / 6 db Dungeon / Fogyó idő / Fókuszálás / Ködóriás / Zu'lit parazitája / Tiltott mágus / Rejtett tartalék / A különlegesség ereje (új) / Mahomi Gólem (új)

Zarknod visszatér csomagok, a legújabb Zén kiegészítő; legalább 45 induló esetén: 80.000 Ft-nyi össz-nyeremény!

MINDEN induló kap nyereményt: az első 5 helyezett csapat Zarknod visszatér-t a többiek új Zén kiegészítőt; és a legjobb "tisztán amatőr" csapat különdíjat kap!

További tervezett versenynaptár:

2016. november 5. szombat: Dungeon-kupa 2016. X. forduló - "Az öt legenda" verseny.

2016. december 3. szombat: Dungeon-kupa 2016. XI. forduló - Frissen bontott verseny az új Kreátor műhelye  nagy kiegészítőből!

2016. december 10. szombat: Dungeon-kupa 2016. XII. (záró) forduló - Hagyományos verseny.

 

Az ébredő Erőt megelőző évek...
Amikor a lázadók az Endor holdja feletti csatában legyőzték a Birodalmat, Leia Organa még hitt abban, hogy eljött a hosszan tartó béke kora. Ám az Új Köztársaság szenátusában dúló belharcokkal és aljas játszmákkal teli évtizedek után ez a remény már csupán régi emléknek tűnik.

Leia hercegnőnek - immár köztiszteletben álló szenátorként - új veszélyekkel kell szembenéznie, amelyek könnyen megbéníthatják vagy megsemmisíthetik a fiatal és törékeny demokráciát. Alvilági kiskirályok, alattomos politikusok, és a Birodalom megmaradt hívei keltenek zűrzavart szerte a galaxisban. A cselekvésre vágyó politikusok egy új tisztség megteremtésében látják a megoldást. Azt remélik, hogy az első szenátor képes lesz erős kézzel kormányozni a megosztott galaxist.

Leiának nem tetszik az ötlet, hogy túl nagy hatalommal ruházzanak fel egyetlen személyt, még úgy sem, hogy a támogatói őt jelölik a posztra. Csakhogy a helyzet egyre rosszabb, ráadásul a galaxis határvidékén egy titokzatos ellenség bukkan fel...

Várható megjelenés: 2016. november 15.

 

Az Utóhatás-trilógia 2. része!

A Császár halott. A birodalmi erők egyik csatát a másik után vesztik el, s az Új Köztársaság felemelkedésével egyre többen érezik úgy, hogy a remény visszaköltözött a galaxisba. Han Solo számára pedig ez azt jelenti, hogy végre elérkezett az ideje, hogy törlessze régi adósságát, és segítsen Csubakkának felszabadítani a vukik szülővilágát, a Kashyyykot.

Eközben Norra Wexley és társai a galaxis egyik végétől a másikig hajszolják Rae Sloane admirálist és a megmaradt birodalmi vezérkart. Annak ellenére, hogy egyre több birodalmit sikerül kézre keríteniük, Sloane mindig kicsúszik a kezük közül, s Norra már attól tart, hogy az admirálisnak sikerül valamiféle megoldást találni, hogy megóvja a Birodalmat a teljes széthullástól.

Az admirális utáni vadászatnak akkor szakad vége, mikor maga Leia Organa hercegnő kéri föl Norrát és társait egy kényes feladat elvégzésére. Ugyanis a Kashyyyk felszabadítására tett kísérlet Hant, Csubakkát, és egy csapat csempészt is életveszélybe sodort. A vuki fogságba esett, Han pedig eltűnt.

Norra és csapata azonnal a Millennium Falcon felkutatására indul, s igyekeznek minden eshetőségre felkészülni. Arra azonban, ami ezen az úton vár rájuk, senki és semmi nem készítheti fel őket…

Az Utóhatás-trilógia befejező része 2017. első felében várható, nem sokkal az amerikai megjelenés után.

Várható megjelenés: 2016. október 30.

11. oldal / 79

Impresszum