Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Bpest, VII. Erzsébet Krt. 37. (az udvarban)
hétfő - péntek: 12.00h - 18.00h
szombat: változó (Érdeklődjön!)
dungeon @ dungeon.hu
061-321-13-13

Hírek

Mi is az a HKK? A HKK (Hatalom Kártyái Kártyajáték) Magyarország legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajátéka, mely immáron 18 éve töretlen sikernek örvend a hazai piacon. Alapvetően egy kártyákkal játszott stratégiai játékról van szó, melynek különlegessége, hogy a játékosok mindegyike saját pakliból játszik: az évek során megjelent több ezer különböző kártyalap közel végtelen számú kombinációs lehetőséget biztosít, így mindenki saját szájíze szerint alakíthatja a játékot. Lények, varázslatok és tárgyak százaiból válogathatod ki a neked tetszőket.

Kíváncsi vagy rá, hogy mi is ez a játék valójában és megismerkednél vele? Ha a válasz igen, akkor a legjobb helyen jársz: bemutató-délutánjainknak köszönhetően ingyenesen belekóstolhatsz abba, hogy mit is nyújt a HKK. Amit kapsz:

  •  Részletesen megismertetünk benneteket a HKK minden egyes aspektusával
  •  Bemutatjuk nektek magát a játékot és a kártyákat
  •  Az általunk készített demó-paklikkal magatok is kipróbálhatjátok a játékot

A bemutatók helyszíne a Budapesten található Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub (VII. Erzsébet krt. 37.), ahol nyugodt körülmények között, egy kifejezetten erre specializálódott üzletben ismerkedhetsz meg a HKK-val, olyan emberek társaságában, akik szintén érdeklődnek a hasonló játékok iránt.

 
A következő bemutató időpontja:
2013. július 22. (hétfő), 15 óra

2013 július 24. (szerda), 15 óra

2013. július 29. hétfő, 15 óra

2013. augusztus 7. 15 óra

2013. augusztus 15. (csütörtök), 15 óra

2013. augusztus 30.

Részvételi szándékodat kérjük mindenképpen jelezd a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, hogy a létszám ismeretében felkészülten várhassunk benneteket. Nem kötelező természetesen egyedül jönnötök. Sőt: mindenkit bátorítunk arra, hogy barátait is hívja nyugodtan, hiszen ismerős arcokkal űzve még nagyobb szórakozás a játék!

Július 6-án szombaton, kvalifikációs versenyt tartunk, amelyen indulási jogot lehet szerezni a Hatalom Kártyái Kártyajáték Nemzeti Bajnokságára! Ez az utolsó ilyen lehetőség az idén, aki még szeretne ott lenni az év legnagyobb HKK-s eseményén, annak ez remek alkalom lehet a kijutáshoz!

A verseny pontos részletei a következők:

Megjelent a HKK - Zén emlékiratai: Az ősök csarnoka!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

Ár 380 Ft
340 Ft
Megtakarítás: 40 Ft

A kiegészítőben megjelent lapok listája:

Megjelent a HKK - Zén emlékiratai: Nekromanták háborúja!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

A kiegészítőben megjelent lapok listája:

Megjelent a HKK - Zén emlékiratai: Manók Lázadása!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

A kiegészítőben megjelent lapok listája:

Mostantól Webáruházunkban már laponként is megvásárolhatók az Istenek Viadala HKK-kiegészítő ritka lapjai!

Megjelent, és a mai naptól laponként is kapható a Hatalom Kártyái Kártyajáték legújabb kiegészítője, az Istenek Viadala!

Az istenek egyre kevesebbet törődnek a halandókkal. Egymással cívódnak, vitás kérdéseiket saját létsíkjukon, az Istenek Arénájában döntik el, ahol bajnokaik és avatárjaik vívnak meg egymással életre-halálra uraik szórakoztatására. Ahogy az istenek elfordulnak híveiktől, úgy csökken azok hite, és így az istenek ereje is... Pedig ez az a pillanat, amikor nagy szükség lenne rá, hogy a halandók és halhatatlanok összefogjanak: Ghalla felé egy minden eddiginél rémisztőbb és pusztítóbb erő közeledik: maga az Ellenség, melynek hordája arra készül, hogy egy újabb világot zabáljon fel, istenekkel, nemzetekkel, a bolygón fellelhető minden élettel együtt. Lépj be az arénába, küzdj meg istened színeiben: ha elég jól harcolsz, talán felhívhatod a figyelmét a közelgő veszélyre...

Nézzük, mi is található a nemsokára megjelenő Istenek Viadala palettáján! A HKK legújabb kiegészítője nem véletlenül kapta az Istenek Viadala nevet: az összes isten követőjét felújítottuk (Dornodon és Elenios követőjén kívül, melyek, úgy ítéltük meg, még nagy ritkán előfordulnak a versenyeken), természetesen Rhatt is rendelkezik most már követővel, valamint több isten temploma is megjelenik, a játék mostani állapotához illő erősséggel. A templomok a Leah templomához hasonló felépítésűek, vagyis drágítják a többi szín használatát. Ezek, a korábban megjelent isteni bűbájokkal és avatárokkal együtt az egyszínű, vagy nagyrészt egyszínű koncepciók kialakulását, erősödését hivatottak segíteni, figyelembe véve az adott isten sajátosságait.

Megjelent a HKK - Zén emlékiratai: Fenyőünnep!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.


Ár 380 Ft
340 Ft
Megtakarítás: 40 Ft

A kiegészítőben megjelent lapok listája:

November 5-26. között, 20%-os kedvezményt adunk a Hatalom Kártyái kártyajátékra (HKK), laponkénti vásárlás esetén!

Az akció egyaránt érvényes a személyes vásárlásra, valamint a webáruházban történő megrendelésekre is!

Impresszum