Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Bpest, VII. Erzsébet Krt. 37. (az udvarban)
hétfő - péntek: 12.00h - 18.00h
szombat: változó (Érdeklődjön!)
dungeon @ dungeon.hu
061-321-13-13
Dungeon szerepjáték és könyv szaküzlet és klub

Összetételüket tekintve a két új Alfa pakli némileg különbözni fog a korábbiaktól: 32 helyett ezúttal 33 lap lesz egy-egy csomagban, méghozzá az alábbi összetételben.

 • 27 gyakori lap, ezek minden csomagban ugyanazok
 • 1 nem gyakori lap, ez minden csomagban ugyanaz
 • 1 követő, ez minden csomagban ugyanaz
 • 3 tóken lap, ezek minden csomagban ugyanazok
 • 1 ritka, ez véletlenszerű, mindegyik csomagból 3 fajta bontható
 • Ár 1 350 Ft
  1 250 Ft
  Megtakarítás: 100 Ft

  Ár 1 350 Ft
  1 250 Ft
  Megtakarítás: 100 Ft


Összesen tehát 6 új ritka lap érkezik az új Alfa csomagokkal. A gyakori és nem gyakori lapok között pedig nagyjából fele-fele arányban lesznek változatlanul (vagy kis módosítással) újra kiadott, illetve teljesen új lapok. 
     
     
     

A HKK - akadémiai előadások következő alkalmával a csapda  - pakli építésének csínját-bínját tudhatjuk meg, a pakli rutinos forgatójától, Mikulás Ádámtól!

Az előadás kezdete szeptember 23-án 15.00h lesz.

Az előadás alatt bemutatott lapok, 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Dungeonben! (csak az előadás napján, a készlet erejéig!)

Helyszín:
Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Budapest, VII. ker.Erzsébet körút 37.
Időpont:
október 1. szombat
Kezdés 10.30-kor, nevezés 10-től.
A paklilista e-mail-ben is leadható!

A várható telt ház miatt, nagyon ajánlott előre nevezni!
Előre nevezni telefonon, Facebook-on vagy e-mail-ben is lehet!

Csapatverseny szabályok:

3 fős csapatok nevezhetnek, (a fantázia-név megengedett! :)) melyeknek legalább az egyik tagja amatőr játékos kell, hogy legyen!

Az első játékos egyszínű (Istenek viadala formátum) paklival játszik, a második játékos kétszínű (Isteni szövetség formátum) paklival, a harmadik pedig háromszínű (Isteni egyensúly - mindhárom jellemből 1 szín) formátumú paklival.

- Tiltott lapok: Csak az Elmerombolás és a Nekrofun máglya.

 

Nevezési díj:

 1500 Ft  (Hatalom Szövetsége tagságival 100 Ft kedvezmény)

Nyeremények:

A győztes csapatnak 3 db szabadon választható ultra ritka lap: Ogg, a bukott isten / Káoszborostyán / 6 db Dungeon / Fogyó idő / Fókuszálás / Ködóriás / Zu'lit parazitája / Tiltott mágus / Rejtett tartalék / A különlegesség ereje (új) / Mahomi Gólem (új)

Zarknod visszatér csomagok, a legújabb Zén kiegészítő; legalább 45 induló esetén: 80.000 Ft-nyi össz-nyeremény!

MINDEN induló kap nyereményt: az első 5 helyezett csapat Zarknod visszatér-t a többiek új Zén kiegészítőt; és a legjobb "tisztán amatőr" csapat különdíjat kap!

További tervezett versenynaptár:

2016. november 5. szombat: Dungeon-kupa 2016. X. forduló - "Az öt legenda" verseny.

2016. december 3. szombat: Dungeon-kupa 2016. XI. forduló - Frissen bontott verseny az új Kreátor műhelye  nagy kiegészítőből!

2016. december 10. szombat: Dungeon-kupa 2016. XII. (záró) forduló - Hagyományos verseny.

 

Az ébredő Erőt megelőző évek...
Amikor a lázadók az Endor holdja feletti csatában legyőzték a Birodalmat, Leia Organa még hitt abban, hogy eljött a hosszan tartó béke kora. Ám az Új Köztársaság szenátusában dúló belharcokkal és aljas játszmákkal teli évtizedek után ez a remény már csupán régi emléknek tűnik.

Leia hercegnőnek - immár köztiszteletben álló szenátorként - új veszélyekkel kell szembenéznie, amelyek könnyen megbéníthatják vagy megsemmisíthetik a fiatal és törékeny demokráciát. Alvilági kiskirályok, alattomos politikusok, és a Birodalom megmaradt hívei keltenek zűrzavart szerte a galaxisban. A cselekvésre vágyó politikusok egy új tisztség megteremtésében látják a megoldást. Azt remélik, hogy az első szenátor képes lesz erős kézzel kormányozni a megosztott galaxist.

Leiának nem tetszik az ötlet, hogy túl nagy hatalommal ruházzanak fel egyetlen személyt, még úgy sem, hogy a támogatói őt jelölik a posztra. Csakhogy a helyzet egyre rosszabb, ráadásul a galaxis határvidékén egy titokzatos ellenség bukkan fel...

Várható megjelenés: 2016. november 15.

 

Ár 3 800 Ft
3 290 Ft
Megtakarítás: 510 Ft

Az Utóhatás-trilógia 2. része!

A Császár halott. A birodalmi erők egyik csatát a másik után vesztik el, s az Új Köztársaság felemelkedésével egyre többen érezik úgy, hogy a remény visszaköltözött a galaxisba. Han Solo számára pedig ez azt jelenti, hogy végre elérkezett az ideje, hogy törlessze régi adósságát, és segítsen Csubakkának felszabadítani a vukik szülővilágát, a Kashyyykot.

Eközben Norra Wexley és társai a galaxis egyik végétől a másikig hajszolják Rae Sloane admirálist és a megmaradt birodalmi vezérkart. Annak ellenére, hogy egyre több birodalmit sikerül kézre keríteniük, Sloane mindig kicsúszik a kezük közül, s Norra már attól tart, hogy az admirálisnak sikerül valamiféle megoldást találni, hogy megóvja a Birodalmat a teljes széthullástól.

Az admirális utáni vadászatnak akkor szakad vége, mikor maga Leia Organa hercegnő kéri föl Norrát és társait egy kényes feladat elvégzésére. Ugyanis a Kashyyyk felszabadítására tett kísérlet Hant, Csubakkát, és egy csapat csempészt is életveszélybe sodort. A vuki fogságba esett, Han pedig eltűnt.

Norra és csapata azonnal a Millennium Falcon felkutatására indul, s igyekeznek minden eshetőségre felkészülni. Arra azonban, ami ezen az úton vár rájuk, senki és semmi nem készítheti fel őket…

Az Utóhatás-trilógia befejező része 2017. első felében várható, nem sokkal az amerikai megjelenés után.

Várható megjelenés: 2016. október 30.

Ár 3 990 Ft
3 290 Ft
Megtakarítás: 700 Ft

A közelmúltban elérhetővé vált az egyedi grafikájú játékterek (playmat-ek) rendelése.

A Dungeonben erre most rátettünk még egy lapáttal: olyan playmat-ed lehet, ami garantáltan nincs senki másnak!

Jogosan merül fel a kérdés, hogy ezt meg hogyan? 

A megoldás egyszerű: a - későbbiekben folyamatosan bővülő - képválasztékból, a Neked tetsző képbe belekerül a neved egy általad választott helyre! Pl.:a harcos páncéljába belemaratva vagy karcolva, a fába belevésve, a vihar villámaiba rajzolva stb. vagy bárhová kérheted!

A játékterek

 

 

Az utolsó nagy nyári akció a Dungeonben!

2016. augusztus 05. péntek, 15:02

- Hány fokos a Balaton vize?

- ... Nem mindegy?

- De nem ám! Minél melegebb a Balcsi, annál nagyobbak a kedvezmények a Dungeonben!

Az utolsó nagy nyári akció a Dungeonben!

Ahány fokos a Balaton vize, ( http://balcsi.net/balaton-vizhomerseklet ) annyi % kedvezményt kaptok személyes vásárlásaitok után a Dungeonben! Az akciónk csak 3 napon keresztül tart: augusztus 8-tól augusztus 10-ig.

Az akció más akciókkal és kedvezményekkel nem összevonható.

 

A letarolt Woodbury romjait maguk mögött hagyva, két szedett-vedett túlélőcsapat néz szembe egymással – és mindkettő ütközőpályára állt a másikkal.
A föld alatt, a régi alagutak és bányászaknák labirintusában Lilly Caul és idősekből, kriplikből, gyerekekből álló színes társasága küzd azért, hogy új életet alakítson ki. Ám Lilly szívében és lelkében titkolt becsvágy tüze lobog. Vissza akarja szerezni szeretett Woodburyjét a járkálók dögvészes karmai közül, és az útjában csak egyvalaki áll, aki jelenleg Georgia elpusztított vidékét rója…
A georgiai tájban, a szinte minden irányból érkező járkálók egyre nagyobb áradata közepén, az elmebeteg Jeremiah Garlitz tiszteletes újabb sereget állít egy ördögi, titkos fegyvert felhasználva. Lilly és csapata megsemmisítését tervezi – azokét, akik elpusztították szektaszerű egyházát –, és most először megvannak az eszközei arra, hogy külön bejáratú poklot zúdítson az alagutakban élőkre.
Az emberek két csoportja közti végső összecsapásban bevetésre kerül egy soha meg nem álmodott fegyver – amit az élőholtak szörnyűséges hordájából kovácsoltak, amit egy eszelős fejlesztett tökélyre, és amit ártatlanok vérében edzettek.
Jay Bonansinga a nagysikerű The Walking Dead televíziós sorozat alkotójával együtt tárja az olvasók elé a rémisztő és teljesen eredeti regénysorozat következő darabját, ahol a halottak légiói életre kelve hasítják ki maguknak birodalmukat a tévé képernyőjétől a könyvek lapjaiig.

Ár 3 490 Ft
2 990 Ft
Megtakarítás: 500 Ft

Joe Abercrombie ∙ James Barclay ∙ Storm Constantine ∙ Jonathan Green ∙ Tanith Lee ∙ Juliet E McKenna ∙ Anne Nicholls ∙ Stan Nicholls ∙ Gaie Sebold ∙ Jan Siegel ∙ Adrien Tchaikovksy ∙ Sandra Unerman ∙ Ian Whates

Ez az antológia elsőként közreadott, és Nagy-Britannia egyik legkiválóbb fantasy szerzőjének emlékére írt novellák füzére. Elszánt harcosok, szörnyűséges lények, gonosz varázslatok, ravasz gonosztevők és okos szerelmesek sorjáznak a lapjain, ahogy a képzeletszülte teremtmények megtesznek minden tőlük telhető jót… és rosszat. James Barclay felfedi a Hollók eredetét, Adrian Tchai­kovsky lerántja a leplet Apt birodalmának újabb titkairól, Tanith Lee, Joe Abercrom­bie, Storm Constantine, Stan Nicholls, Juliet E. McKenna és a többiek pedig úgy szövik varázslatukat, ahogy arra csak ők képesek. A David Gemmell Awards együttműködésében készült Legendák részben azért is jött létre, hogy finanszírozza a Gemmell-díjakat. Acélozzák meg magukat, hányjanak fittyet az óvatosságra, és lépjenek be bátran a Legendák birodalmába!

Ár 3 990 Ft
2 670 Ft
Megtakarítás: 1 320 Ft

Helyszín:
Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Budapest, VII. ker.Erzsébet körút 37.
Időpont:
augusztus 6. szombat
Kezdés 10.30-kor, nevezés 10-től.
A paklilista e-mail-ben is leadható!
Előre nevezni telefonon, Facebook-on vagy e-mail-ben is lehet!

Szabályok:

Hagyományos verseny

 Tiltott lapok: Csak az Elmerombolás és a Nekrofun máglya!

 Nevezési díj:

 1500 Ft, amatőr játékosoknak 1200 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 100 Ft kedvezmény)

Ingyenes számodra a részvétel, ha a névnapod vagy a születésnapod a verseny hétvégéjén (szombat-vasárnap) van!

Nyeremények:

Választható ultra ritka lap:

Isteni vitalitás / Káoszborostyán / Fogyó idő / Fókuszálás / Ködóriás / Halálelementál / Zu'lit parazitája / Tiltott mágus / 2 db Dungeon / Rejtett tartalék  / Ogg, a bukott isten /

Zarknod visszatér csomagok, a legújabb Zén kiegészítők; legalább 45 induló esetén: 80.000 Ft-nyi össznyeremény!

MINDEN induló kap nyereményt: az első 16 helyezett Zarknod visszatér-t a többiek Zén kiegészítőt; és a legjobb amatőr versenyzőket külön is díjazzuk!

További tervezett versenynaptár:

10. oldal / 77

Impresszum