Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Bpest, VII. Erzsébet Krt. 37. (az udvarban)
hétfő - péntek: 12.00h - 18.00h
szombat: változó (Érdeklődjön!)
dungeon @ dungeon.hu
061-321-13-13
Dungeon szerepjáték és könyv szaküzlet és klub

„A gyémántokban erős kötések sűrű hálózata teherbíró, könnyű és merev anyagot hoz létre. Ami azt illeti, a kőkor, a bronzkor és az acélkor mintájára, amelyeket az adott időszak legjellemzőbb, emberi használatban lévő anyagairól kereszteltek el, azt a korszakot, melybe most készülünk belépni, gyémántkornak nevezhetnénk.”
– Ralph Merkle nanotechnológia-kutató, 1997

Száz évvel később járunk, egy olyan világban, melyet a nanotechnológia gyökeresen átalakított. Automaták állítanak elő mindent az élelemtől a ruházatig, az újságok okospapíron megjelenített, személyre szabott hírforrások, a városok saját immunvédelemmel rendelkeznek, és a mesterséges gyémánt az egyik legolcsóbb és legtartósabb építőanyag...

Ár 4 990 Ft
3 990 Ft
Megtakarítás: 1 000 Ft

Rudrig Ves Garmacor.

Domvik katonája, a nevében vívott háborúk hőse és áldozata – a rettegett Vadkan, aki hideg vassal pusztítja mások démonait, hogy sajátjai végre megbékéljenek. Nincs otthona a koronaváros lebujain, nincs családja két csatlósán és eretnek gyóntatóján kívül… anyja parancsára mégis hazaindul, hogy kiderítse, miért kellett bátyjainak meghalniuk.
A nyomok cormasai birtoka erdeiből Shadon vihar tépázta keleti partvidékén át a hetedkor emberi kultúráinak bölcsőjébe, Ronna-gellára vezetik. Az ősi átkok sújtotta Felföldre, melynek lakói számára Godon és Krán háborúja sosem ért véget – és két ezredév után fellángolni készül megint, hogy az egész világot eleméssze...

Szerző: Wayne Chapman
Megjelenés: 2011. március 1.
Terjedelem: 480 oldal
ISBN szám: 978 963 9890 91 6
Borítófestő: Sánta Kira

Ár 2 990 Ft
2 490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft

Megjelent a HKK - Zén 3. expedíciója: Bomtar sírja!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

Ár 340 Ft
300 Ft
Megtakarítás: 40 Ft

MAGUS: Nagy Dániel: A kincses térkép

2011. február 02. szerda, 17:32

Erionban, a Kalandozók Városában farkastörvények uralkodnak. És te még nem ismered a szokásokat. Ahhoz, hogy boldogulj, meg kell járnod a hírhedt Nekropoliszt, ahol élőholtak és ki tudja miféle szerzetek tanyáznak, majd társakat kell találnod egy embert próbáló utazáshoz, amely elvisz a Világgerinc legmagasabb csúcsai közé. 

Ár 2 990 Ft
2 490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft

Arthur C. Clarke: A Mars titka

2011. január 31. hétfő, 15:42

Az emberiség túljutott az űr meghódításának első korszakán, a Föld körül keringő orbitális állomásokról továbblépett a Naprendszer szomszédos égitestjeire.
Martin Gibson, a sikeres SF-író a Marsra utazik, hogy beszámoljon az ottani kolónia életéről. Megérkezve azonban egyre több furcsasággal szembesül. A telep vezetői, akik eredetileg a hírverés által minél több embernek akartak kedvet csinálni az áttelepüléshez, most titkolózni látszanak. Sem a bolygó, sem az ott élők nem egészen olyanok, amilyennek az író várta őket.
Lehet, hogy a Mars korántsem annyira lakatlan, mint korábban hitték? És vajon miért nyilvánították hirtelenjében karanténná Phobos nevű holdját?

Ár 2 670 Ft
2 270 Ft
Megtakarítás: 400 Ft

Trónok Harca filmsorozat

2011. január 20. csütörtök, 17:27
A világszerte sikeres fantasy történetből készült sorozat pilot epizódját a tervek szerint az amerikai premiert követő napon a hazai nézők is végigizgulhatják!

George R.R. Martin fantasy-regényfolyama, a Jég és tűz dala ciklus első darabját jelentő Trónok harca a lovagkorban játszódik, a történet középpontjában pedig Westeros, a valaha hét királyságból álló, sárkánylovasok által uralt birodalom és az országért folytatott vérremenő küzdelem áll.A regényből készülő sorozat készítői David Benioff és Dan Weiss, a rendezők közt pedig megtalálható Timothy Van Patten, aki nem először dolgozik az HBO-nak, hiszen rendezett epizódokat a Róma, a The Pacific – A hős alakulat, A Drót, a Maffiózók, a Szex és New York, valamint a most debütált Boardwalk Empire – Gengszterkorzó számára is.


A sorozat első epizódját április 17-én mutatják be Amerikában, a magyar nézők pedig - akárcsak 2010-ben a The Pacific – A hős alakulat esetében – a világpremiert követő napon láthatják a pilotot.

Ha szeretnél többet megtudni a sorozatról vagy érdekelnek a sorozat kulisszatitkai, nézd meg a színfalak mögött forgatott videót angol nyelven, magyar felirattal! A videó hosszabb változatát eredeti nyelven itt találod.

(forrás: hbo.hu)

Megjelent a HKK - Zén 3. expedíciója: Krabber lázadás!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

 

Ár 340 Ft
300 Ft
Megtakarítás: 40 Ft

Munchkin Cthulhu társasjáték

2011. január 02. vasárnap, 12:40

Kedves vérpistikék, íme, az eddigi legnagyobb kihívás: jó barátaitok, Cthulhu gonosz hívei! Sikerül-e életben maradnotok? Sikerül-e megőriznetek elmétek épségét? Sikerül-e... szintet lépni?

A Munchkin Cthulhuban bárki lehet szörnyirtó, nyomozó, professzor, sőt még kultista is. Ám hiába kultiválod, a kultuszból nem könnyű kilépni! A Nekrognómikon és az Innsmouth-i telefonkönyv tanulmányozásával legyőzheted az olyan, a valóságon túlról érkezett, kimeríthetetlen vidámságot jelentő szörnyeket, mint a Békoth, A kimondhatatlan gonosz, a Sekélyesek, valamint a tébolyítóan aranyos Kis pipi khut(j)uli. Ráadásul mindegyiknek van valami kincse, amit – ha nem ragadsz oda – még fel is ragadhatsz rángatódzó teste mellől. Mit számít, ha beleőrülsz! Egyedül a GYŐZELEM a fontos!

A Munchkin Cthulhu játszható önmagában, vagy – a nagyobb játékélmény kedvéért – bármelyik másik Munchkinnal együtt is!

Szerző: Steve Jackson & John Kovalic
Nyelv: magyar
Kategória: Partijáték
Korosztály: 12+
Játékosok száma: 2-6

Játékidő: 30-60 perc

Ár 6 490 Ft
5 190 Ft
Megtakarítás: 1 300 Ft

Vadkanlesés előestéje van. Csendes éj. Túl csendes.

Hol lehet Vadkanapó, a vidám, pufók, nagy-szakállú öregúr? Miért mászik le a Halál a kéményeken, lelkesen próbálkozva a ho-ho-hóval? Az év legsötétebb éjszakája egyre sötétebbé válik...

Zsuzsának, a rendhagyó nevelőnőnek meg kell oldania a helyzetet hajnalhasadtáig, különben nem lesz reggel.

Soha többé...

A huszadik Korongvilág-regény a sötétség és a Halál nagyszabású fesztiválja (de vannak benne cuki vörösbegyek és flitterek is).

Ahogy a dal is mondja: jöjj el hozzánk, várunk(?) rád(?!)..

Ár 2 990 Ft
2 490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft

Megjelent a Hatalom Kártyái kártyajáték legújabb kiegészítője, az Örökkévalóság!

A kiegészítővel 176 új lap jelent meg, és ebből véletlenszerűen válogatva 21-et tartalmaz egy csomag.

91. oldal / 92

Impresszum