banner

Featured

- 7%

Varázsdimenzió

Varázsdimenzió

..

1,990Ft 2,150Ft

- 15%

Varázsdimenzió kiegészítő display (22 csomag) ajándék választható promóciós kártyalappal!

Varázsdimenzió kiegészítő display (22 csomag) ajándék választható promóciós kártyalappal!

A választható ajándéklapok  listája - a készlet erejéig: https://www.beholder.hu/?m=hkk&am..

39,990Ft 47,300Ft

- 11%

Iron Kingdoms (Vaskirályságok) - Alapkönyv

Iron Kingdoms (Vaskirályságok) - Alapkönyv

Vágj bele egy kalandokkal és intrikákkal teli utazásba e mágia fűtötte, lőfegyverekkel és acéllal te..

19,990Ft 22,490Ft

- 11%

Cthulhu hívása - Az Őrző szabálykönyve - Alapkönyv
Nyári szabadság

Nyári szabadság

Nyári szabadság!

A Dungeon zárva lesz július 8-tól július 14-ig, és július 22-től július 29-ig!

Kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk minden kedves vásárlónknak!
Új, magyar nyelvű kártyajáték - bemutató!

Új, magyar nyelvű kártyajáték - bemutató!

Új, magyar nyelvű kártyajáték - bemutató!

2023 szeptember 21-én (csütörtökön) a Dungeonben 17.00-tól kipróbálható egy új, most készülő CCG!


How to Build a HKK Card Game Collection? Help for beginners!

How to Build a HKK Card Game Collection? Help for beginners!

Ha sok lapunk van, a lehetőségeink is alaposan kibővülnek. De miként fogjunk neki?


Amikor egy új játékos belecsöppen a HKK világába, akkor bizonyára sokkolóan hat rá az eddigiek során megjelent több ezer lap. Gyűjtögetős kártyajátékról lévén szó azonban, érdemes minél előbb kijelölni valami stratégiát, amely szerint elkezdjük beszerezni a lapokat, ezt ugyanis nem lehet elég korán elkezdeni. Ehhez szeretnénk most egy kis mankót nyújtani.


Kezdetben bizonyára mindenki az első pakli, és az ahhoz szükséges lapok összegyűjtésére fog fókuszálni, sok kezdő játékosnál látom azonban, hogy nem tekint ennél messzebbre, pedig előbb-utóbb mindenki ki fog próbálni valaki mást, erre pedig nem árt, ha minél előbb felkészülsz. Már csak azért is, mert ez valójában sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt a kezdők többsége gondolná!


A HKK (Hatalom Kártyái Kártyajáték) - Oktatófilm kezdőknek!

A HKK (Hatalom Kártyái Kártyajáték) - Oktatófilm kezdőknek!

A Hatalom Kártyái Kártyajáték Magyarország első, és mindmáig legsikeresebb gyűjtögetős kártyajátéka, mely a nagysikerű fantasy világban, a Túlélők Földjén játszódik! 

A gyűjtögetős kártyajáték egy forradalmian új játékforma, melynek lényege, hogy a játékosoknak saját kártyapaklijuk van, játék közben csak a saját lapjaikból húznak. A játékos saját maga válogathatja össze, hogy kártyái közül melyeket szeretné a paklijába rakni. Persze minél több lapja van valakinek, annál nagyobb a kombinációs lehetősége. Ez a játék tehát három részből tevődik össze, melyek a kártyák gyűjtése, a pakli összerakása, és végül maga a játék.

What is the role playing game?

What is the role playing game?

You must have thought, after reading an adventure novel, that the hero had done nonsense, acted lightly. You may also have thought that you would have solved the task better and more effectively. There is nothing extraordinary about this, even if the sequel sounds a bit fabulous ... The secret to the game’s success probably lies in its versatility: it’s as enjoyable for teens as it is for adults. Exciting, fun, develops imagination, intelligence, tactical-strategic sense, combinatorial skills, speaking skills, in a word, all useful things. It gives players almost unlimited freedom, giving them an unimaginable experience.


A Hatalom Kártyái Kártyajáték Nemzeti Bajnokságainak története!

A Hatalom Kártyái Kártyajáték Nemzeti Bajnokságainak története!

2020. OKTÓBER. 23-25-Én kerül megrendezésre az idei Hatalom Kártyái Nemzeti Bajnokság. Az évi több mint 100 verseny közül a Nemzeti Bajnokság a legrangosabb eseménye az 1995-ös indulása óta töretlen népszerűségnek örvendő kártyajátéknak. A HKK játék minden paklijában más lapok vannak, ezeket a lapokat lehet cserélni, gyűjtögetni, a lapokból saját játszó paklit összeállítani, és a paklival baráti játékban vagy versenyeken kiállni más játékosok ellen. Magyarország legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajátékához az évek során 11 alapkiadás, számtalan sok kiegészítő és mini-kiegészítő jelent meg. Több, mint 9000 különféle kártyalap létezik!


A Nemzeti Bajnokságra nevezési díj nincs, de csak meghívásos alapon lehet bejutni, az első félévben megrendezett kvalifikációs versenyekről, valamint a Hatalom Szövetsége ranglistáról. A verseny első két napján (pénteken és szombaton) a bejutott versenyzők (összesen kb. 50 fő) svájci rendszerben versenyeznek. A különböző formátumoknak köszönhetően nemcsak a játéktudást, de a pakliépítési képességet is próbára teszik ezek a versenyek.

hkktoborzas
Kollégiumi Társas- és Szerepjáték Kör
magiamesterei
warcraftfilm
kronikak
hosokhajnala
vegzetur
beholder
localheroes
HKK Liga
FOXPOST