Szereted a Star Wars világát? Szereted a taktikai – stratégiai kártyajátékokat? Ha erre a két kérdésre a válaszod igen, akkor az idei év vége kellemes meglepetést tartogat a számodra:

A Fantasy Flight Games a Star Wars: Destiny névre keresztelt játékában két játékos játszhat egy különleges csatát a Star Wars világában! Ami külön jó hír, hogy a játék a Delta Vision Kiadó jóvoltából, Star Wars: Sorsok néven MAGYAR NYELVEN is kapható lesz!

Dooku gróf és Kylo Ren együtt Leia Organa és Han Solo ellen! Luke Skywalker és Qui-Gon Jinn Jango Fett és Jabba, a Hutt ellen!

A Star Wars: Sorsok segítségével epikus csatákat játszhattok le, az egész Star Wars saga csak arra vár, hogy felfedezd és megismerd! Állítsd össze a saját csapatodat a népszerű Star Wars karakterekből és küzdj meg az ellenfeleddel! A játék célja egyszerű, győzd le az ellenfeleid karaktereit a szépen kidolgozott kockák, egy pakli kártya és a karaktereid egyéni, különleges képességei segítségével! Az győz, akinek a játék végén életben marad legalább karaktere!

A Star Wars: Sorsok játékban a legtöbb híres szereplővel játszhatsz, aki a Baljós árnyaktól kezdve feltűnt a Star Wars világában!

Ebben az újfajta játékban kockák és kártyák segítségével kell kidolgoznod a helyes stratégiát, amivel az ellenfeled le tudod győzni. A gyűjtögetős rendszernek köszönhetően, a paklidat bármikor át tudod alakítani a kiegészítő csomagok segítségével, amik új karakterekkel és a hozzájuk tartozó kockákkal bővíthetik a gyűjteményedet.

megjelenés: 2016. december

Ár 4 990 Ft
3 890 Ft
Megtakarítás: 1 100 Ft

Ár 4 990 Ft
3 890 Ft
Megtakarítás: 1 100 Ft

Ár 990 Ft
790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft