Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Bpest, VII. Erzsébet Krt. 37. (az udvarban)
hétfő - péntek: 12.00h - 18.00h
szombat: változó (Érdeklődjön!)
dungeon @ dungeon.hu
061-321-13-13

Hírek

Trónok Harca filmsorozat 2. évad

2011. június 30. csütörtök, 05:00

Az HBO rögtön az első széria sikeres indulása után – még áprilisban - berendelte a Trónok harca második évadát!

A csatorna programigazgatója bejelentette, a kedvező kritikai és nézői fogadtatás után biztosan folytatódik a fantasy-sorozat.

Michael Lombardo, az HBO programigazgatója:

 „Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan David Benioff és D. B. Weiss képernyőre vitték George R. R. Martin csodálatos könyvét és izgalommal vegyes csodálattal szemléltük, hogyan hódította meg a kritikusokat és a közönséget a sorozat. Ezért is döntöttünk úgy, ...

Trónok Harca filmsorozat

2011. január 20. csütörtök, 17:27
A világszerte sikeres fantasy történetből készült sorozat pilot epizódját a tervek szerint az amerikai premiert követő napon a hazai nézők is végigizgulhatják!

George R.R. Martin fantasy-regényfolyama, a Jég és tűz dala ciklus első darabját jelentő Trónok harca a lovagkorban játszódik, a történet középpontjában pedig Westeros, a valaha hét királyságból álló, sárkánylovasok által uralt birodalom és az országért folytatott vérremenő küzdelem áll.A regényből készülő sorozat készítői David Benioff és Dan Weiss, a rendezők közt pedig megtalálható Timothy Van Patten, aki nem először dolgozik az HBO-nak, hiszen rendezett epizódokat a Róma, a The Pacific – A hős alakulat, A Drót, a Maffiózók, a Szex és New York, valamint a most debütált Boardwalk Empire – Gengszterkorzó számára is.


A sorozat első epizódját április 17-én mutatják be Amerikában, a magyar nézők pedig - akárcsak 2010-ben a The Pacific – A hős alakulat esetében – a világpremiert követő napon láthatják a pilotot.

Ha szeretnél többet megtudni a sorozatról vagy érdekelnek a sorozat kulisszatitkai, nézd meg a színfalak mögött forgatott videót angol nyelven, magyar felirattal! A videó hosszabb változatát eredeti nyelven itt találod.

(forrás: hbo.hu)

Impresszum