A "KIVÁLASZTOTTAK, M.A.G.U.S. kártyajáték" egy népszerű stratégiai, gyűjtögetős kártyajáték. A játék már több mint 10 éve töretlen népszerűségnek örvend.

Mi is az a M.A.G.U.S.?

Egy magyar írók által létrehozott fantasy-világ, melynek hősei, varázslói, fegyverforgatói - e világ kiválasztottjai -, vívják egymással évezredes küzdelmüket. Ebben a fantáziavilágban játszódik a KIVÁLASZTOTTAK kártyajáték.

A kártyajátékot általában ketten játszák. Te és ellenfeled, mint két nagyhatalmú mágus, a kártyalapok segítségével megidézett hősöket, varázslókat, fegyverforgatókat – tehát a M.A.G.U.S. világ kiválasztottjait - irányíthatjátok varázslótornyaitokból,- egymás elleni küzdelmükben.

A cél: ellenfeled varázslótornyának elfoglalása.

Mi az a gyűjtögetős kártyajáték?

A játékban minden kártyalap különbözik a másiktól, a lapok mindegyike eltérő funkcióval, képességgel rendelkezik. Minden játékos a pakliját - különböző stratégiák alapján, saját elképzelése szerint - a saját lapjaiból állítja össze!

Hogyan juthatok a lapokhoz?

A lapokat különböző paklik vásárlásával és más kártyajátékosoktól cserével lehet beszerezni. A megvásárolt paklik véletlenszerűen tartalmaznak lapokat, így meglepetés, hogy milyen kártyalapokhoz juthatsz hozzá!

Mire jó a cserélés?

A pakli vásárlása után elképzelhető, hogy egy lapra másik játékosnak nagyobb szüksége van, mint neked. Ő, pedig pont olyan kártyalappal rendelkezik, ami neked hiányzik, tehát cserélhettek! Minden lap más-más értékkel bír, tehát csereértékük különbözik, amelyet  mindig a játékosok határoznak meg.

A fentiek adják a kártyajáték gyűjtögetős jellegét, és egy pakli kibontásának izgalmát!

Mitől is népszerű ez a játék?

- A kreativitásra épít. Szemben más kártyajátékokkal, itt Te állítod össze saját kártyalapjaidból, saját koncepciód szerint a paklidat. Az ellenfeled is összeállít saját maga egy paklit,- tehát a két kártyapakli játszik egymás ellen,- két nagyhatalmú mágus - Te és az ellenfeled - irányításával. A jobb stratéga győz, de persze a szerencsének is van szerepe. A kombinációk száma szinte korlátlan!

- A játék közösségi jellegétől. A játékosok gyakran gyűlnek össze az Internetes Fórumokon, klubokban, otthon, vagy versenyeken, hogy játszanak, kipróbálják újabb ötleteiket, kártyalapokat cseréljenek.

- Közvetlen a kapcsolat a kiadó, a tesztelők és a játékosok között, így első kézből juthatsz információhoz, kaphatsz a kérdéseidre választ!

- Te is tervezhetsz kártyalapot! A megvalósult tervek alkotói a megjelent lapokból tiszteletpéldányokat kapnak.

- A folyamatosan megjelenő újabb és újabb kiegészítők (lapok) biztosítják a kártyajáték változatosságát.

- Magyar nyelvű, magyarok találták ki, magyar logikára, kreativitásra épít! :)

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Magus-kártyajáték, akkor a webáruházunkban - vagy a Dungeonben személyesen - megveheted és a klubbunkban ki is próbálhatod! (HAMAROSAN!)