Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Bpest, VII. Erzsébet Krt. 37. (az udvarban)
hétfő - péntek: 12.00h - 18.00h
szombat: változó (Érdeklődjön!)
dungeon @ dungeon.hu
061-321-13-13

Hírek

Megjelent a HKK - Zén emlékiratai: Manók Lázadása!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

A kiegészítőben megjelent lapok listája:

Mostantól Webáruházunkban már laponként is megvásárolhatók az Istenek Viadala HKK-kiegészítő ritka lapjai!

Megjelent, és a mai naptól laponként is kapható a Hatalom Kártyái Kártyajáték legújabb kiegészítője, az Istenek Viadala!

Az istenek egyre kevesebbet törődnek a halandókkal. Egymással cívódnak, vitás kérdéseiket saját létsíkjukon, az Istenek Arénájában döntik el, ahol bajnokaik és avatárjaik vívnak meg egymással életre-halálra uraik szórakoztatására. Ahogy az istenek elfordulnak híveiktől, úgy csökken azok hite, és így az istenek ereje is... Pedig ez az a pillanat, amikor nagy szükség lenne rá, hogy a halandók és halhatatlanok összefogjanak: Ghalla felé egy minden eddiginél rémisztőbb és pusztítóbb erő közeledik: maga az Ellenség, melynek hordája arra készül, hogy egy újabb világot zabáljon fel, istenekkel, nemzetekkel, a bolygón fellelhető minden élettel együtt. Lépj be az arénába, küzdj meg istened színeiben: ha elég jól harcolsz, talán felhívhatod a figyelmét a közelgő veszélyre...

Nézzük, mi is található a nemsokára megjelenő Istenek Viadala palettáján! A HKK legújabb kiegészítője nem véletlenül kapta az Istenek Viadala nevet: az összes isten követőjét felújítottuk (Dornodon és Elenios követőjén kívül, melyek, úgy ítéltük meg, még nagy ritkán előfordulnak a versenyeken), természetesen Rhatt is rendelkezik most már követővel, valamint több isten temploma is megjelenik, a játék mostani állapotához illő erősséggel. A templomok a Leah templomához hasonló felépítésűek, vagyis drágítják a többi szín használatát. Ezek, a korábban megjelent isteni bűbájokkal és avatárokkal együtt az egyszínű, vagy nagyrészt egyszínű koncepciók kialakulását, erősödését hivatottak segíteni, figyelembe véve az adott isten sajátosságait.

Megjelent a HKK - Zén emlékiratai: Fenyőünnep!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.


Ár 380 Ft
340 Ft
Megtakarítás: 40 Ft

A kiegészítőben megjelent lapok listája:

November 5-26. között, 20%-os kedvezményt adunk a Hatalom Kártyái kártyajátékra (HKK), laponkénti vásárlás esetén!

Az akció egyaránt érvényes a személyes vásárlásra, valamint a webáruházban történő megrendelésekre is!

Örömmel jelentjük be, hogy elindult a Hatalom Kártyái Kártyajáték interneten, böngészőből játszható verziója, a HKK online! A HKK Online-ban a 8. kiadás lapjaival játszhatsz, de folyamatosan bővül majd új kiegészítőkkel. A regisztráció után rögtön kipróbálhatsz egy oktató játékot, majd egyből választhatsz magadnak az előre megépített paklik közül egyet, és rögtön el is kezdhetsz játszani. A normál meccsek mellett játszhatsz sit & go miniversenyeken és normál versenyeken is.

Lehetőség van szinte minden létező játékvariációra, 30 lapos, 45 lapos, 1 színű, 2 színű, 4 színű, hatalom korlátozása, sőt frissen bontott formátumokra is!

A játékodról a gép minden létező statisztikát tárol, kijátszott lapok, győzelmek, okozott sebzés stb. és az így elért eredményekért tapasztalati pontot kapsz. A szintlépésekért kapott ghallai gyémántokat pedig különleges jutalom lapokra válthatod be!

A regisztráció és az előre összeállított pakli ingyenes!

https://hkkonline.hu/

Próbáld ki az elsők között, legyél Te a bajnok!

A Youtube-ra két videó is felkerült, amely segít az online felület megismerésében:

Megjelent a HKK - Zén emlékiratai: az Alanori dalverseny!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.


Ár 380 Ft
340 Ft
Megtakarítás: 40 Ft

A HKK versenyeken a frissen megjelent,  új lapokat mindig a megjelenésüket követő hónap 15-től lehetett használni. Ez a szabály június 1-től megváltozik. A Zénes kiegészítők mindig a hónap elején jelennek meg, ezeket már az adott hónap 15-étől lehet majd használni a versenyeken. Nagy kiegészítő az utóbbi években csak november végén jelenik meg, ezekek a  lapjait pedig december 1-től lehet majd használni.

Ezt a szabályt alkalmazzuk június 1-től, minden Dungeon-ös versenyen is!

Megjelent a HKK - Zén emlékiratai: a Felhők szárnyán!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.


Ár 500 Ft
460 Ft
Megtakarítás: 40 Ft

Impresszum