banner
  • Mannász Viktor Gyíkbőrben (Vindgardia Árnyai 1.)

Évszázadokkal ​ ezelőtt, a távoli múltban úgy tűnt, hogy az örök fagyba dermedt Lomor Birodalom egész Vindgardiát képes lesz meghódítani. A lomor főnemesi házak egyesített erejének senki sem tudott ellenállni: seregeik sorra igázták le a környező országokat, átgázolva minden ellenálláson.


A nagyság napjai azonban hamar elszálltak. Pártviszály ütötte fel a fejét, és a kirobbanó belharcba kis híján odaveszett a királyadó Morsgard-ház. Te, mint nemzetséged utolsó mágusainak egyike, minden varázshatalmadat latba vetve kétségbeesett küzdelmet folytatsz a fennmaradásért… Léteznek azonban olyan fenyegetések, melyekkel szemben még a rettegett Varefard is tehetetlen.

A mágiádtól és az emberi külsődtől megfosztva egy távoli létsíkra száműznek, ahol foggal-karommal kell küzdened, ha valaha újra látni szeretnéd az otthonodat. Hosszú életed legnehezebb próbatétele vár rád, ugyanis az Örök Börtönben mérlegre kerülnek az elveid és a jellemed. Képes leszel szörnyként megőrizni emberi mivoltodat, vagy a külsődhöz hasonlóan a belsőd is eltorzul?

A Vindgardia Árnyai című új sorozatunkban A Végzet Prófétáiból és a Karavánkísérőkből megismert világ antihőseit mutatjuk be. A Gyíkbőrben a hírhedt főmágus, Varefard története, kinek szenvtelen kíméletlenségét nem csupán ellenségei, de még tulajdon alattvalói is félték.

A Hit nevében című játékkönyv szerzőjének új műve – Szendrei Tibor illusztrációival!


General Informations
Language hungarian
Publisher Private publication
Book details
Pages 220 pages
ISBN number 9786150180045
Binding cardboard

Write a review

Please login or register to review

Mannász Viktor Gyíkbőrben (Vindgardia Árnyai 1.)

  • Product Code: kölapz230915
  • Reward Points: 16
  • Availability: 3
  • 3,500Ft
  • 3,290Ft

  • Price in reward points: 320

Tags: lapozgatós könyv, Mannász Viktor Gyíkbőrben (Vindgardia Árnyai 1.),