banner

Esemény

A Hatalom Kártyái Kártyajáték Nemzeti Bajnokságainak története! (Frissítve 2022.10.24.)

A Hatalom Kártyái Kártyajáték Nemzeti Bajnokságainak története! (Frissítve 2022.10.24.)

2020.10.24 00:07

OKTÓBERBEN került megrendezésre az idei Hatalom Kártyái Nemzeti Bajnokság. Az évi több mint 100 verseny közül a Nemzeti Bajnokság a legrangosabb eseménye az 1995-ös indulása óta töretlen népszerűségnek örvendő kártyajátéknak.

A HKK játék minden paklijában más lapok vannak, ezeket a lapokat lehet cserélni, gyűjtögetni, a lapokból saját játszó paklit összeállítani, és a paklival baráti játékban vagy versenyeken kiállni más játékosok ellen. Magyarország legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajátékához az évek során 11 alapkiadás, számtalan sok kiegészítő és mini-kiegészítő jelent meg, több, mint 9000 különféle kártyalap létezik!

A Nemzeti Bajnokságra nevezési díj nincs, de csak meghívásos alapon lehet bejutni, az első félévben megrendezett kvalifikációs versenyekről, valamint a Hatalom Szövetsége ranglistáról. A verseny első két napján (pénteken és szombaton) a bejutott versenyzők (összesen kb. 50 - 55 fő) svájci rendszerben versenyeznek. A különböző formátumoknak köszönhetően nemcsak a játéktudást, de a pakliépítési képességet is próbára teszik ezek a versenyek.

Tételek 1 től 1-ig / összesen 1 (1 oldal)